Welkom bij TiMe

Image

TiMe Swimming Team

Welkom op de website van TiMe Swimming Team.

Het is dus zover. Sinds begin september zwemmen de leden van ZTB en ZTZ met en door mekaar. We zagen wel nog trainers in de kledij van hun oude club en we zwommen nog wedstrijden onder onze vertrouwde naam maar sinds 1 januari is dit anders. We hebben voor een volledig nieuwe uitrusting gekozen, waarvan de kleuren, 2 tinten blauw, al te zien zijn op de site. We hebben ook een nieuw, als je het mij vraagt, modern en expliciet logo, dat onze zwemsport zeer goed weerspiegelt.

Ik ben er rotsvast van overtuigd, dat dit mooie project, grotendeels weliswaar uit noodzaak, zal slagen. We hebben dan ook een gemotiveerde groep mensen, die het beste van zichzelf geven voor het welzijn van onze nieuwe club: TiMe Swimming Team.

Ik wens dan ook alle mensen, die mee bijgedragen hebben om dit project te verwezenlijken, te bedanken.

Veel leesplezier.

Uw voorzitter,
Frank Tack

Clubkampioenschap 2023-2024

Beste TiMe-leden,

Met trots kondigen wij het clubkampioenschap van TiMe voor seizoen 2023-2024 aan. Het kampioenschap vindt plaats op zaterdag 24 februari 2024.

In de voormiddag zijn er geen trainingen.

Vanaf 16u30 wordt iedereen in het zwembad verwacht, de wedstrijd start om 17u. Het wordt een spannende strijd om de titel van kampioen in elke categorie.

Ouders, grootouders, vrienden... zijn welkom om te supporteren en de nodige aanmoedigingen te geven. De deelname aan het clubkampioenschap is een stimulans voor de zwemmers en een teken van waardering voor de trainers.

Het clubfeest is gepland op zaterdag 9 maart 2024 om 18u in Vondel, uitnodiging volgt.

Bestuur TiMe 

Nieuwsberichten